PILANSKA LINIJA WOOD-MIZER “LT70 HEAVY-DUTY”: Veća produktivnost uz manje troškove

Renomirani američki proizvođač Wood-Mizer organizirao je YouTube live predstavljanje LT70 HEAVY-DUTY pilane. Wood-Mizerov inženjerski tim dizajnirao je ovu proizvodnu liniju kako bi udovoljila individualnim zahtjevima kupaca. Ovaj se tim specijalizirao za razvoj različitih sustava piljenja za kupce koji traže načine za smanjenje troškova instalacije, rada i održavanja, ali da istovremeno proizvode više drvne građe s manje otpada.

Liniju je predstavio Adam Kubiak, voditelj industrijske prodaje i  jedan od vodećih inženjera tvrtke Wood-Mizer, a video možete pogledati ovdje: https://youtu.be/hnFw5GK4oIU

LT70 HEAVY DUTY je kombinacija dviju dokazanih pilana Wood-Mizera, a sastoji se od široke glave pilane “LT70” i naprednog industrijskog postolja pilane WM4000. Spajanjem posebnosti dvaju strojeva, Wood-Mizer je stvorio impresivnu, učinkovitu i brzu pilanu, zadržavajući jeftino održavanje i jednostavnost rada. Iz Wood-Mizera ističu kako je ona odlično rješenje za velike tvrtke jer se odlikuje masivnom glavom sposobnom za precizno piljenje trupaca promjera do 95 cm, a sve je potpomognuto automatskim izborom debljine piljenica, podesivom vodilicom lista tračne pile, automatiziranim sustavom podmazivanja lista tračne pile vodom, predrezačem za uklanjanje kore i laserskom crtom.

Više informacija o prošlim i budućim predstavljanjima Wood-Mizerovih tehnologija možete pronaći na stranici https://www.woodmizer.hr/live.

Comments are closed.