Wood-Mizer posebna ponuda: Povećajte produktivnost svoje pilane sa Wood-Mizerovim okrajčivačem i višelisnom paralicom

Do 31. svibnja 2024. Wood-Mizerov “EG100” i “EG300” okrajčivač piljenica, dostupni su po posebnim cijenama. Istražite SVE TRENUTNE WOOD-MIZER PROMOCIJE danas i poduzmite strateški korak prema ponudi svoje proizvodnje i isplativom ulaganju u novu opremu.

Podizanje produktivnosti vaše pilane i povećanje proizvodnje drvne građe vrlo je moguće ugradnjom kružne pile i/ili višelisne patalice. Pilana pretvara trupce u neobrubljene daske i grede, koje se zatim precizno krajče u orifilnu građu daske u skladu, sa specifikacijama pomoću okrajčivača ili višelisne paralice. Wood-Mizer nudi razne okrajčivače ili višelisne paralice, dizajnirane za različite razine učinka.

ISTRAŽITE TRENUTNE WOOD-MIZER PROMOCIJE

Wood-Mizerov “EG100” okrajčivač sa dvije pile. savršeno odgovara malim tvrtkama, nudeći učinkovit i vrijedan dodatak pilanama niskog do srednjeg kapaciteta kao što su “LT15”, “LT20”, “LX50”. Obično njime upravljaju dvije osobe — jedna ulaže u stroj za krejačenje, a druga rukuje-prihvaća gotovi proizvod — “EG100” standardno dolazi s dvije kružne pile. Jedna pila je fiksna, dok je druga podesiva. Razmak između pila može se ručno podesiti, što omogućuje preciznu kontrolu. Materijal se glatko ubacuje i izbacuje preko transportne trake opremljene gornjim tlačnim valjcima. Ovaj model rubnika omogućuje rukovateljima obradu ploča do 50 mm debljine i 520 mm širine, s maksimalnom širinom rezanja od 300 mm. “EG100” dostupan je s električnim motorom od 7,5 kW ili benzinskim motorom od 14 KS, pružajući fleksibilnost za ispunjavanje različitih operativnih potreba.

 

Wood-Mizerova “EG300” višelisna paralica: promjena igre za produktivnost pilane

Wood-Mizerov “EG300” ističe se kao vrlo popularan stroj, genijalno integrirajući mogućnosti i okrajčivača i paralice. Ovaj stroj značajno povećava iskorištenje svake piljenice, povećavajući ukupnu produktivnost pilane za 20-30%.

“EG300” dolazi opremljen s dva lista kružne pile za poslove krjačenja. Sadrži jednu fiksnu pilu i drugu podesivu, preko upravljačke konzole operatera, koristeći napredno elektroničko računalo “Setworks-sustav” za precizno prethodno podešavanje potrebne širine daske. Kako bi se dodatno poboljšala točnost, dostupni su dodatni laseri koji pomažu operaterima da odrede optimalnu širinu za maksimalni oporavak. “EG300” krajči piljenice za obradu do 60 mm debljine i 550 mm širine, s maksimalnom širinom rezanja od 420 mm.

Za funkcije višelisnog paranja, “EG300” može se prilagoditi do pet listova kružnih pila. To uključuje četiri fiksne kružne pile namijenjene standardnim širinama i petu kružnu pila koja je podesiva, što pruža svestranost. Prebacivanje između načina rada okrajčivača i načina rada s višelisnom paralicoma, jednostavno je bez napora, što omogućuje brzu prilagodbu fluktuirajućim zahtjevima tržišta. Brzina posmaka piljenica kroz stroj, varira od 0-25 m/min.

 

Ne propustite aktualnu Wood-Mizer promotivnu ponudu: do 31. svibnja 2024. Wood-Mizerove “EG100” i “EG300” okrajčivačice za piljenice, dostupe su po posebnim cijenama.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PREGIMEX d.o.o.

Slavka Batušića 31,

10090 ZAGREB

Fax: +385 1 3894 668

Mob: +385 98 9934 639

E-mail: pregimex@pregimex.hr

https://woodmizer.hr

Comments are closed.