Riječ čitatelja

Poštovani čitatelji,

zahvaljujemo na dostavljenim mišljenjima o časopisu DRVO & NAMJEŠTAJ. Pozivamo Vas da nam i dalje šaljete svoja razmišljanja, utiske i reakcije na pojedine priloge na info@drvniklaster.hr te tako pridonesete kvaliteti budućih izdanja.

Eduard Vitković, KBE Bioenergie

Razmjena informacija je vrlo važna u komunikaciji između dobavljača tehnologija i korisnika iz drvoprerađivačkog sektora. Upravo časopis Drvo&Namještaj svojim zanimljivim vijestima stvara uspješnu komunikacijsku platformu koja svim protagonistima sektora pomaže u obavljanju svakodnevnih poslova.

Igor Leščić, Drvoproizvod d.d.

Za razliku od ostalih časopisa, uvijek prisutni na svim važnijim događanjima vezanim za struku. Pravo osvježenje sa kvalitetnim i aktualnim vijestima, a posebna pohvala za tjedne vijesti koje dobivam kroz newsletter.

Dario Kozlović, Buje – Export d.o.o.

Drvo&Namještaj je izvor sažetih, kvalitetnih informacija iz HR i okruženja, koje su zanimljive i korisne u poslu svim sudionicima u lancu proizvodnje, plasmana i potrošnje proizvoda od drva. Neizostavni čimbenik u svim događanjima u sektoru.

Livija Zgurić, Briefing d.o.o.

Smatram da su članci zanimljivi i aktualni, optimalne dužine i vrlo lijepo prilagođeni čitateljima. Format časopisa i kvaliteta papira je izvrsna i svakako pozdravljam inicijativu ekološkog pristupa koji njegujete odabirom papira za tisak.

Martina Balatinec, Tehnopaneli d.o.o.

Časopis je zanimljiv i pruža informacije o proizvođačima i trgovcima za razne artikle. Ne bi škodilo još više informacija gdje se što može nabaviti: od gotovog proizvoda do repromaterijala te o zanatskim uslugama.

Karmen Goričanec, Dego promet d.o.o.

Zanimljivo štivo – poučno i aktualno u pružanju informacija kao stručni časopis.

Murat Pašić, Šerif export – import d.o.o.

Zadovoljni sadašnjim izgledom i sadržajem časopisa. Predlažemo više tema o problematici u DI no svakako pohvaljujem vašu prisutnost u praćenju svih događanja (sastanci i razgovori koji se vode sa predstavnicima HGK i ministarstva) vezanih za naš sektor.

Vedran Vugec, Blažič rubne trake d.o.o.

Ovaj časopis Vam omogućava da na jednom mjestu pronađete informacije o zbivanjima u drvnoj industriji te proizvodnji namještaja. Donosi aktualne teme, analize te vijesti iz Hrvatske i svijeta pa je svakako sjajna osnova za praćenje trendova.

Željko Hudek, Hudek d.o.o.

Zanimljivo štivo. Više mi se sviđate nego časopis DRVO te ste se polako ali sigurno nametnuli. Posebno ističem kvalitetne informacije i aktualne vijesti te novitete po pitanju tehnologija i repromaterijala, kao i trendove vezane za dizajn, koje pratite. Posebna pohvala rubrici besplatni mali oglasi po čemu ste potpuno drugačiji i svakako rubrika koja je čitana. Samo tako naprijed!

Herman Sušnik, bivši državni tajnik

Danas se u Hrvatskoj dosta govori o industrijskim granama prerada drva i proizvodnja namještaja, a za spomenuta područja časopis Drvo&Namještaj ima svoju težinu, kao komunikacijski medij otvoren prema svima, a ne samo struci. Drvo&Namještaj ima veliku važnost u praksi, jer predstavlja izvor kvalitetnih i vrijednih informacija, a iz godine u godinu je očit razvoj i sveobuhvatnost tema. Upućujem samo riječi pohvale nositeljima Časopisa na odabiru sadržaja i materijala te vizualnom identitetu, a svima nama, korisnicima, poziv za svaki oblik suradnje i doprinosa njegovu daljnjem razvoju i postizanju međunarodne reputacije.