ŠVEDSKI VÄLINGE PREDSTAVIO NOVU LINIJU PODOVA OD TVRDOG DRVA: Višestruko su jači od tradicionalnih podova

Kohlbach / KBE Bioenergie

Švedska kompanija Välinge Innovation predstavila je svoj novi proizvod za sestrinsku tvrtku Välinge Flooring u SAD-u  – podove od tvrdog drva. Tvrtka se pohvalila činjenicom da podovi dolaze u 11 dizajna te kako su zahvaljujući njihovoj površinskoj tehnologiji 3-5 puta jači u usporedbi s tradicionalnim podovima od tvrdog drva.

Isto tako, podovi su vodonepropusni te se lako ugrađuju pomoću 5G preklopnog sustava. – Naše patentirane tehnologije Woodura® i 5G® već su dobro dokazane, a naš R&D pogon u Vikenu smatra se jednim od najnaprednijih svjetskih istraživačko-razvojnih centara koji se odnose na tehnologiju podova na bazi laminata, drva i drva. Pristupite najnovijim tehnologijama podova i podova. Ovdje smo da pomognemo – poručili su iz švedske kompanije na svojoj internet stranici.

Podsjetimo, unutar Välinge grupacije djeluje i hrvatski proizvođač Bjelin, koji ima tvornice u Ogulinu, Bjelovaru i Otoku pored Vinkovaca i na taj način  je osigurana razmjena ovakvih R&D potencijala i na domaćem tržištu.

Comments are closed.