KAKO ODBACITI RUČNO MJERENJE TRUPACA?

Na konferenciji se predstavlja certificirano i pouzdano fotooptičko mjerenje trupaca u šumi i pilanama.

Danska tvrtka DRALLE A/S je pionir, tržišni lider i inovator u području kalibrabilnih foto-optičkih mjerenja koji koriste tehnologiju 3D kroz stereo kamere i njenu besprijekornu i user-friendly integraciju u logističke procese podržane IT-om. Ukratko, ručna mjerenja, ručna upisivanja i prepisivanja mogu postati prošlost.

DRALLE pruža napredne alate za fotooptičko mjerenje trupaca ili drvene građe u kombinaciji s inovativnim rješenjima za upravljanje opskrbnim lancem za šumarstvo i industrije temeljene na šumama. Sustav DRALLE sScale omogućuje vrlo učinkovitu serijsku izmjeru velikih količina drva neovisnu o vremenskim prilikama, u kombinaciji s prilagodljivim uslugama praćenja stanja drvne sirovine. Sustav je skalabilan i omogućava svakom kupcu da prati, upravlja i uspješno trguje svojim drvom koje je izmjereno pomoću sScale mobilnih jedinica. DRALLE radi u suradnji s vodećim dobavljačima IT rješenja za tvornice šumarstva i obrade drva, kao što je SAP. Podržavaju se kupci u implementaciji vodeće tehnologije u postojeće sustave, kako bi cijeli lanac logistike bio implementiran u jednom sustavu, od mjesta preuzimanja u šumi i mjerenja drva i drva, redoslijeda prijevoza drva, isporuke drva pa sve do fakturiranja dobavljača i kupaca.

DRALLE A/S-u omogućuje, tijekom razvojnog rada, da se koristi vodeći danski i europski znanstveni know-how u senzorskoj tehnologiji, lećama, optici i akustici. Putem međunarodne mreže za prodaju i servis, Dralle A/S je zastupljen u ukupno 12 zemalja. Naš angažman u srednjoj Europi predstavlja do sada središnju točku međunarodnog angažmana, a dolaskom u Opatiji širi se interes i prema tržištu JIE.

 

 PRIJAVNICA za sudjelovanje.

Comments are closed.