WEINIGOVA RJEŠENJA ZA POSTKRIZNI OPORAVAK: Mogućnosti za uštede uz bolje tehničko-tehnološke rezultate

Kohlbach / KBE Bioenergie

Weinig, jedna od vodećih međunarodnih tvrtki u području proizvodnje strojeva za obradu masivnog drva, predstavila je svoj proizvodni program za postkrizni oporavak, koji omogućuje bolje rezultate uz veće uštede.

Njihova rješenja za raspiljivanje drva odlikuju se većom produktivnošću, većim iskorištenjem materijala te boljom i konstantnom kvalitetom zbog detekcije grešaka skenerom te nadzorom nad dobavljačima ulaznog materijala. Istovremeno, automatizacijom procesa omogućena je i veća sigurnost, kao i manji fizički napor zaposlenika, ističu iz Weiniga.

Osim rješenja za raspiljivanje, Weinig nudi i rješenja za proizvodnju masivnih ploča koje osiguravaju kvalitetno dužinsko i širinsko spajanje, bolju iskorištenost materijala te kratke cikluse spajanja radi brzog sušenja ljepila. Isto tako, Weinig u svojoj ponudi ima i rješenja za četverostrano blanjanje pomoću Weinig sistem plus sustava, koji omogućuje izblanjani profil u svega par sati od nastanka ideje, i to pomoću pripreme skice u CAD programu, izrade noževa na Rondamatu, izmjeru alata na OptiControlu te četverostrano blanjanje na Powermatu, čime se osiguravaju fleksibilnost i kratki rokovi isporuke za kupce. Više na: www.weinig.com

 

Comments are closed.