PREDSTAVLJEN CILINDRIČNI URED: Dizz Concept ima rješenje za problematične otvorene prostore

Kohlbach / KBE Bioenergie

Zagrebački Dizz Concept predstavio je novi proizvod naziva Office Shell, a riječ je o inovativnoj radnoj stanici koja omogućava izolaciju i privatnost zaposlenicima koji rade u otvorenim prostorima. Office Shell je cilindričnog oblika i zauzima samo 4,5 kvadratna metra, a ograđuje radno mjesto sprednje i stražnje strane kliznim vratima, što će posebno cijeniti radnici koji rade u uredima otvorenog tipa.

Na taj se način, ističu iz Dizz Conceptu, osigurava regulirana komunikacija među suradnicima u istom prostoru, a u aktualno doba korona krize predstavlja efikasnu zaštitu od infektivnih bolesti.– Office Shell omogućava dodatnu zaštitu od virusa i bakterija te pomaže ublažiti stres u ozelenjenom okolišu. Dizajn je u razvoju i podložan je promjenama. Bit će individualno prilagodljiv svakom korisniku, a prilikom izrade koristili smo prirodne materijale kako bismo dobili ugodan radni okoliš koji ne zahtijeva period privikavanja – pojasnio je direktor tvrtke i dizajner Darko Špiljarić.

Ovakav koncept omogućava povećanje produktivnosti, a pogodan je za korištenje u novim ili postojećim uredima. Može se kombinirati s uobičajenim uredskim namještajem, a sastavljanje ili rastavljanje jedinice traje manje od 20 minuta. Prikladan je i za kraći najam za specifične projekte, kao i za time-sharing unutar većih kompanija, istaknuli su iz Dizz Concepta koji je već otprije poznat po inovativnim rješenjima koja štede prostor.

Comments are closed.