PPS GALEKOVIĆ I MS&WOOD DOBILI ENPLUS CERTIFIKAT: Regionalne tvrtke će na taj način lakše do kupaca na EU tržištu

MS&Wood, regionalni proizvođač namještaja i peleta iz Fojnice, te PPS Galeković, hrvatski proizvođač parketa, podova i ekoloških drvnih goriva, priključili su se brojnim poduzećima iz cijele Europe i postali vlasnici ENplus sheme certificiranja kvalitete drvnih peleta. ENplus shema danas je prepoznata kao sinonim kvalitete budući da prati pelete od faze proizvodnje do prodaje.

MS&Wood i PPS Glaković su zadovoljili zahtjevne uvjete te se sada mogu pohvaliti i peletom A1 kvalitete certificiranim ENplus shemom. Unutar industrije, ENplus je za manje od desetljeća postao svjetski sinonim kvalitete, a shema certifikacije velikim dijelom svoj uspjeh duguje širokom opsegu koji obuhvaća cijeli opskrbni lanac drvnih peleta. Od rane faze proizvodnje do procesa isporuke, proizvođaču peleta se osiguravaju detaljne smjernice, kao i učinkoviti postupci praćenja i namjenska obuka kako bi se osigurala visoka i konzistentna razina kvalitete.

S više od 500 certifikata koji su aktivni, ENplus certificirani proizvođači formiraju globalnu mrežu stručnjaka za pelete posvećene najvišoj kvaliteti proizvoda, a regionalne tvrtke su zasluženo postale dio ove velike obitelji. ENplus brine o strogom pridržavanju procedura proizvodnje i distribucije, a nedavno je pokrenuta tužba protiv poljskog maloprodajnog lanca koji je lažno deklarirao prodavaju peleta s oznakom ENplus. 

Comments are closed.