PLANIRA SE SABIRNO-LOGISTIČKI CENTAR ZA BIOMASU: Predstavljena poslovna ideja nastala u sklopu ROSEWOOD4.0 projekta

Kohlbach / KBE Bioenergie

U Centru kompetencija Vukovarsko-srijemske županije održana je hibridna radionica implementacijskog tima tijekom koje je pripremljen koncept projekta za unapređenje konkurentnosti šumarstva i drvne industrije. Implementacijskom timu stručnjaka iz Hrvatske, Slovenije i Grčke, predstavljena je poslovna ideja Sabirno-logističkog centra odabrana tijekom radionica za razvoj poslovnih ideja Centra za jugoistočnu Europu.

Nakon predstavljanja poslovne ideje, sudionici radionice iznijeli su prijedloge oblikovanja odabrane poslovne ideje sukladno potrebama zemalja Centra za jugoistočnu Europu te je tako na temelju prijedloga izrađen koncept projekta izgradnje i opremanja Sabirno-logističkog centra za biomasu. Implementacijski tim će razviti projektni prijedlog uz potporu partnera projekta ROSEWOOD4.0.

Radionicu za razvoj odabrane poslovne ideje Centra za jugoistočnu Europu u okviru provedbe EU projekta ROSEWOOD4.0 organizirao je Centar kompetencija Vukovarsko-srijemske županije kao voditelj Centra za jugoistočnu Europu s projektnim partnerima Klasterom bioenergije i okoliša Zapadne Makedonije iz Grčke i Slovenskim šumarskim institutom.

Comments are closed.