OTVORENA 49. AMBIENTA: Sudjeluje 146 izlagača iz 13 zemalja!

Na Zagrebačkom velesajmu otvorena je 49. Ambienta – najpoznatiji domaći sajam namještaja, unutarnjeg uređenja i prateće industrije. Na 6.500 kvadrata izložbenog prostora ove godine izlaže 146 izlagača iz 12 zemalja – Hrvatske, BiH, Danske, Francuske, Italije, Mađarske, Njemačke, Nizozemske, Slovenije, Španjolske i Poljske.

„Zahvaljujući pokroviteljstvu Ministarstva poljoprivrede Republike Hrvatske i Grada Zagreba, te uz partnera Hrvatske šume i Talijansko hrvatsku gospodarsku komoru, Ambienta i ove godine predstavlja tematski kvalitativan i sadržajan izlagački program, potvrđujući status nacionalnog središnjeg poslovnog događaja drvno-prerađivačke industrije i proizvodnje“, istaknuli su organizatori.

Sajam traje do nedjelje, 16. listopada, a pored izlagačkog segmenta posjetitelje očekuju i stručna predavanja. Tako Hrvatska komora arhitekata, 13. i 14. listopada, organizira dvodnevnu konferenciju “Standard i cijena arhitektonskih usluga” na kojoj će govoriti arhitekti iz cijele Europe, kao i projektanti te eksperti za pitanja standarda i cijena arhitektonskih usluga.

Partner sajma je Talijansko hrvatska gospodarska komora koja će, u subotu, 15. listopada organizirati Okrugli stol “Čovjek u središtu projektiranja”.

Stručnjaci iz Energetskog instituta Hrvoje Požar održat će predavanje na trenutno aktualnu temu “Učinkovito korištenje energije u kućanstvu”, te predstaviti aplikaciju “Provjera učinkovitosti uređaja” pomoću koje građani mogu odabrati učinkoviti uređaj. 

Udruga Glas poduzetnika u četvrtak, 13. listopada, organizira konferenciju na temu “BUILD YOUR BUSINESS”. Glavni cilj Konferencije je detaljnije informiranje poduzetnika iz graditeljstva, arhitekture, uređenja interijera i eksterijera, te studenata i budućih poduzetnika o mogućim načinima vođenja svog poslovanja, protupotresnim sustavima gradnje, vještinama pregovaranja, kao i marketingu i odnosima s klijentima.

Ulaz na sajam je besplatan, a više informacija dostupno je na www.zv.hr.

Comments are closed.