NAJVAŽNIJI DOMAĆI SAJAM NAMJEŠTAJA: Ambienta je na rasporedu od 21. do 24. listopada

Ambienta, međunarodni sajam namještaja, unutarnjeg uređenja i prateće industrije, održat će se od 21. do 24. listopada na Zagrebačkom Velesajmu. Tijekom četiri dana predstavit će se izlagači sa svim vrstama namještaja za stanovanje, uredskim namještajem i proizvodima i opremom za unutarnje uređenje te rasvjetom.

Organizator Zagrebački velesajam od ovogodišnjih zanimljivosti izdvaja MIKS, međunarodnu izložbu keramike i stakla, izložbu radova učenika Škole primijenjene umjetnosti i dizajna Zagreb, izložbu radova studenata i profesora Arhitektonskog fakulteta te izložbu radova studenata i nastavnika Fakulteta šumarstva i drvne tehnologije. Također, u sklopu Ambiente održat će se i treći po redu ART FAIR, umjetnički sajam pod vodstvom Ante Potočnjaka. Svoja umjetnička djela predstavit će slikari, kipari i fotografi.

Osmišljen je i svakodnevni umjetnički program pod nazivom Ex Tempore Zona, a i ove godine sve zainteresirane posjetitelje očekuje predaukcijska izložba umjetnina te aukcija aukcijske kuće Kontura.

Više na linku: https://www.zv.hr/sajmovi-7/ambienta-63/63

 

Comments are closed.