NAJEKONOMIČNIJE MALE PILANE: Wood-Mizer nudi odlične pile usporedive s profesionalnim strojevima

Američki proizvođač je opet ažurirao i poboljšao svoju LX50 seriju pilana, prilagođavajući svoju ponudu pila trenutnim tržišnim uvjetima, ali i rastućim očekivanjima sve zahtjevnijih kupaca koji sve više traže isplative i ekonomične proizvode, koji imaju performanse usporedive s profesionalnim strojevima. Europska filijala tvrtke u Poljskoj ističe kako se najbolji primjer omjera kvalitete i cijene ogleda kroz nove verzije pila LX50START i LX50SUPER. To su najekonomičnije svjetske hobi pilane u segmentu pila trupčara za entuzijaste i početnike, ističu u Wood-Mizer-u.

Wood-Mizerove tračne pile serije LX50 vrhunski su izbor među dostupnim kompaktnim strojevima. Oni nude atraktivnu cijenu, višu kvalitetu izrade i funkcionalnost, što je optimalno u usporedbi sa sličnim strojevima koji se uvoze iz azijskih zemalja. Pilane LX50 poznate su po svojoj izdržljivosti, pouzdanosti i jednostavnoj upotrebi. Kada se uspoređuju parametri rezanja pilane LX50 s drugim strojevima u ovoj klasi, lako je vidjeti kako pilane Wood-Mizer nude najviše za svoju cijenu. Pila LX50START omogućuje preradu trupaca maksimalnog promjera 66 cm i duljine 3,10 m, dok su u modelu LX50SUPER te dimenzije 66 cm promjera, ali dužine od 3,70 m. Sve to omogućuje entuzijastima koji već rade s drvom da mogu još smjelije pristupiti realizaciji najzahtjevnijih projekata i pritom postići izvrsne rezultate, a treba ponoviti kako je pila zadržala vrlo konkurentnu cijenu.

Wood-Mizer ponavlja kvalitetu svojih proizvodnih procesa, oslanjajući se na više od 30 godina iskustva u proizvodnji pilana po čemu je tvrtka svjetski poznata. Mnoga strukturna i tehnološki originalna rješenja koja su prethodno ugrađena u pilane serije LX50 zapravo su posuđena od većih modela pila trupčara koje inače dominiraju u većim poduzećima za preradu drva. Ovo je prava i pouzdana američka tehnologija jer kupci nabavom pilane iz serije LX50 dobivaju proizvod koji je u potpunosti proizveden u Wood-Mizerovoj europskoj tvornici u Poljskoj. Mnogi kupi ističu kvalitetu, je su pile izrađene od vrhunskih komponenti i dijelova, koristeći suvremene i kvalitetne industrijske tehnologije, uključujući i niz rješenja iz sfere automatizacije proizvodnje.

Nadogradnja unutar serije pilane LX50 nudi više pogodnosti za korisnike, poput motora Kohler koji su poznati po svojim visokim performansama i pouzdanosti. Kroz model LX50START kupci mogu birati između benzinskog motora Kohler G9 od 9 KS ili električnog motora EH5 od 4 kW. Model LX50SUPER ima benzinski motor Kohler G14 od 14 KS, odnosno električni EH7 od 5,5 kW.

Za učinkovito piljenje različitih vrsta drva ključan je odabir odgovarajućeg lista pile, iz široke lepeze Wood-Mizerovih tračnih pila. Preporučeni listovi imaju širinu od 32 mm, dok se debljina kreće u rasponu od 0,9 do 1,14 mm, a duljinu iznosi do 3340 mm. Navedene karakteristike omogućuju učinkovito piljenje s minimalnim otpadom piljevine. U cijenu su uključeni profesionalna tehnička podrška i besplatna dostava strojeva.

Ovaj proizvod ima dvogodišnje jamstvo i profesionalnu tehničku podršku, što budućim kupcima daje visoku razinu povjerenja, jer se serija pilana LX50 isporučuje besplatno unutar zemlja EU-a i može se jednostavno kupiti putem raznih kanala, uključujući Wood-Mizer internetsku trgovinu ili kupnju kod zastupnika i ovlaštenih trgovaca u pojedinim zemljama.

Više na: www.woodmizer.eu/lx50-sawmill

Comments are closed.