MARKENTIŠKI BUM PROSTORIJE: Predstavili namještaj u šumi

U šumi u blizini svoje tvornice namještaja, Prostoria je održala prezentaciju svojih noviteta dizajna. Među predstavljenim novitetima našla se dobro poznata Polygon fotelja, ali ovaj put napravljena s tkaninom za vanjske prostore. Direktor Prostorije Tomislav Knezović okupljenima je predstavio i LEG-END fotelju, čiji dizajn potpisuje NEISAKO.

Za predstavljanje novih komada namještaja simbolično je odabrana šuma jer je i većina Prostorijinih proizvoda izrađena od prirodnih materijala, među kojima dominiraju drvo, koža i vuna, istaknuli su iz ove domaće tvrtke.

Dodajmo još i kako je Prostoria nedavno predstavila dvije nove kolekcije namještaja – Ready to Ship i Quick Ship. Riječ je o selekciji najtraženijih Prostorijinih proizvoda, a koji su spremni za isporuku u roku od 3 do 15 dana. Ready to Ship kolekcija sadrži unaprijed definiranu selekciju materijala (tkanina, koža, drvo, metal) za svaki proizvod uvršten u program. Namještaj iz ove kolekcije raspoloživ je za isporuku u roku od 3 dana, u odnosu na klasične narudžbe u Prostoriji čiji je rok proizvodnje 30 dana.

Quick Ship kolekcija pruža mogućnost šire selekcije materijala za svaki proizvod iz programa. Ovdje je na raspolaganju izbor od 20 tkanina i 3 boje za metalne konstrukcije, dok su proizvodi od punog drveta dostupni u hrastu (crni ili natur lak). Zbog omogućene opcije biranja materijala, namještaj iz ove kolekcije isporučiv je u roku od 15 dana. 

Comments are closed.