LAST CALL: Dubai i Abu Dhabi za drvni sektor!

Kohlbach / KBE Bioenergie

Časopis Drvo&Namještaj od 14. do 19. ožujka organizira specijalizirano putovanje u Ujedinjene Arapske Emirate, uz posjet Expo 2020 Dubai svjetskoj izložbi i Dubai WoodShow-u. Dubai i Abu Dhabi u posljednjih su dvadesetak godina strelovitim rastom postali lideri u tehnološkim inovacijama na Arapskom poluotoku pa će njihova iskustva i prakse te najbolja rješenja, koja je moguće implementirati i u Hrvatskoj i regiji, zasigurno biti vrlo zanimljiva svim sudionicima.

Putovanje će biti prilika i za obilazak DubaiWoodShow sajma, jednog od vodećih B2B sajmova u regiji Srednjeg Istoka i Sjeverne Afrike koji predstavlja centralnu platformu za umrežavanje dobavljača, proizvođača i kupaca u sektoru prerade drva i proizvodnje drvnih proizvoda.

S druge strane, u tijeku su posljednji dani Expo 2020 Dubai sajma, trećeg najvećeg sajma koji je ikada organiziran. Prostire se na 438 hektara površine, a na njemu sudjeluju 192 države, čiji se paviljoni nalaze oko središnjeg trga, okruženog s tri velike četvrti. Svaka je posvećena jednoj od tri teme ovogodišnje izložbe, a to su – prilika, mobilnost i održivost.

Broj mjesta za putovanje je ograničen, a više informacija možete dobiti putem maila info@drvniklaster.hr ili telefona +1 6329 111.

Comments are closed.