DEGO PROMET NUDI ŠIROKI ASORTIMAN KLEIBERITA ZA DRVNU INDUSTRIJU: Ljepila nove generacije za kantiranje baza

Kohlbach / KBE Bioenergie

Ljepila imaju vrlo važnu ulogu u drvnoj industriji, a posebice kad je u pitanju proizvodnja namještaja. Dego promet je tvrtka koja nudi širok asortiman ljepila za sve potrebe drvoprerađivačkog sektora – bilo da je riječ o izradi stolova, kuhinjskih ploča, dijelova namještaja ili, primjerice, izgradnji drvenog stubišta.

Posebno su tražena njihova PUR HOT MELT ljepila nove generacije koja se primjenjuju za kantiranje baza, odnosno oblaganje rubova ploča kako bi bile zaštićene od vlage i imale temperaturnu postojanost.

Glavne prednosti su najviša vodootpornost, visoka čvrstoća koja  omogućava strojnu obradu dijelova nakon vrlo kratkog vremena, temperaturna postojanost, ekonomična potrošnja, kao i niska radna temperatura, raspon velikih brzina linije od 1 m/min do 100 m/max te moguća obrada svih rubova (PVC, ABS, furnir, metal, umjetni kamen, staklo i dr.).

Novorazvijeno PUR HOT MELT ljepilo KLEIBERIT 707.6.40 za kantiranje može biti također biti 24 sata u otvorenoj posudi – melteru, a sljedeći dan se s njim može dalje nesmetano raditi.

Više informacija: www.dego-promet.hr

Comments are closed.