JUBILARNA 20. DRVNO-TEHNOLOŠKA KONFERENCIJA

Opatija, 05.-06.06.2023.

Poštovani,

05. i 06.06.2023. na rasporedu je jubilarna 20. Drvno-tehnološka konferencija, središnji skup drvoprerađivačkog i šumarskog sektora jugoistočne Europe. Pridružite nam se 05. i 06. lipnja u Opatiji jer će se raspravljati o ključnim izazovima i prilikama u sektoru, analizirati aktualna tržišna kretanja i trendovi. Obzirom na vrlo složene tržišne prilike očekujemo intezivne rasprave sudionika i predstavljanje novih tehnoloških rješenja za unaprjeđenje proizvodnje i poslovnih procesa u šumarstvu i preradi drva.

Nove EU politike uključuju teme energetske učinkovitosti, klimatskih promjena i mnogobrojne niskougljične aspekte, koji su značajni za revitalizaciji ruralnih područja.

Opatijski skup od 2004. godine okuplja široki spektar sudionika iz drvoprerađivačkog, šumarskog i energetskog sektora, predstavnike nevladinih organizacija i znanstveno-istraživačke zajednice, donositelje odluka, investitore i projektante, dobavljače tehnologija i medije te sve ostale u čijem je interesu postizanje boljih rezultata u sektoru šumarstva i drvne industrije. Osim bogatog i sadržajnog konferencijskog programa, sudionike očekuju zanimljivi popratni sadržaji.

Za više informacija kliknite na poveznice preuzmite  program i prijavnicu.

S poštovanjem,

Časopis Drvo – Namještaj

Comments are closed.