USKORO POČINJE AMBIENTA: Deset paviljona za drvnu industriju i dizajn interijera

KBE Bioenergie

Najveći domaći sajam namještaja idući tjedan otvara svoja vrata na Zagrebačkom Velesajmu. Od 9. do 13. listopada čak 10 paviljona bit će posvećeno dizajnu, arhitekturi, građenju, stanovanju i hrvatskoj proizvodnji.

Organizatori najavljuju da će ovogodišnji sajam biti podijeljen na više tematskih cjelina, a to su: Ambienta, Design zona, Građenje i opremanje, Trans Bau, Horeca i Art Fair Zagreb. Tako će Design zona pokazati novitete u industriji namještaja i nove trendove u uređenju interijera, a predstavit će se poznata imena kao što su Artisan, Buetag, Prostoria, Milla&Milli, Nunc, Dizzconcept, Regeneracija itd.

Horeca dio će ponuditi ugostiteljsku opremu, Trans Bau je zamišljen kao sajam transporta, građevinskih strojeva i zaštitne opreme, a u dijelu Građenje i opremanje naći će se parketi, vrata, prozori i slično. Ljubitelji umjetnosti doći će na svoje u Art Fair dijelu koji će obilovati suvremenim likovnih radova, ali i antikvitetima. Osim toga, ovogodišnja Ambienta nudi i brojna stručna predavanja, panel rasprave i radionice, a sve počinje u srijedu 9.10. u 11.00 sati kad je svečano otvorenje.

Comments are closed.