USKORO POČINJE AMBIENTA: Deset paviljona za drvnu industriju i dizajn interijera

Najveći domaći sajam namještaja idući tjedan otvara svoja vrata na Zagrebačkom Velesajmu. Od 9. do 13. listopada čak 10 paviljona bit će posvećeno dizajnu, arhitekturi, građenju, stanovanju i hrvatskoj proizvodnji.

Organizatori najavljuju da će ovogodišnji sajam biti podijeljen na više tematskih cjelina, a to su: Ambienta, Design zona, Građenje i opremanje, Trans Bau, Horeca i Art Fair Zagreb. Tako će Design zona pokazati novitete u industriji namještaja i nove trendove u uređenju interijera, a predstavit će se poznata imena kao što su Artisan, Buetag, Prostoria, Milla&Milli, Nunc, Dizzconcept, Regeneracija itd.

Horeca dio će ponuditi ugostiteljsku opremu, Trans Bau je zamišljen kao sajam transporta, građevinskih strojeva i zaštitne opreme, a u dijelu Građenje i opremanje naći će se parketi, vrata, prozori i slično. Ljubitelji umjetnosti doći će na svoje u Art Fair dijelu koji će obilovati suvremenim likovnih radova, ali i antikvitetima. Osim toga, ovogodišnja Ambienta nudi i brojna stručna predavanja, panel rasprave i radionice, a sve počinje u srijedu 9.10. u 11.00 sati kad je svečano otvorenje.

Comments are closed.