PROSTORIA ZADOVOLJNA NASTUPOM U MILANU: noviteti na Salone del Mobile 2019

Kohlbach / KBE Bioenergie

Ove godine se ponovno na prestižnom svjetskom sajmu namještaja u Milanu predstavila uspješna hrvatska tvrtka Prostoria, koja inače redovito predstavlja svoje proizvode na glavnim namještajskim sajmovima diljem Europe. Nisu izostali noviteti i proizvodne inovacije, stoga su Lowlife i Loop novi sistemi ojastučenog namještaja plijenili pozornost mnogih posjetitelja na ovogodišnjem sajmu u Milanu.

”Oba su proizvoda, odnosno projekta, nastala na istraživanju potencijala novog čitanja koncepata neformalnog prostora i nekonvencionalnih društvenih odnosa koji su karakterizirali supkulturne pokrete šezdesetih godina dvadesetog stoljeća“, pojašnjava dizajner Nikola Radeljković iz kreativnog kolektiva Numen/For Use, koji je do sada u više navrata surađivao s timom Prostorie kojeg predvodi agilni Tomislav Knezović.

Ovaj etablirani hrvatski brend također posjeduje ekskluzivno pravo korištenja novih tkanina svjetskog lidera u proizvodnji dekorativnih tkanina, danskog Kvadrata. Prostorijine fotelje već krase niz hotela od Singapura do Finske, kao i mnogobrojne zračne luke i sjedišta vodećih svjetskih kompanija, ali i top političara, poput ureda francuskog premijera.

Comments are closed.