BIRA SE NOVO VODSTVO UDRUŽENJA PRI HGK: Izborna sjednica se održava u srijedu, a prijave za sudjelovanje zaprimaju se sutra do 16 sati!

Kohlbach / KBE Bioenergie

U srijedu, 23. rujna u Kristalnoj dvorani hotela Westin održat će se izborna sjednica Udruženja drvno-prerađivačke industrije HGK. Na izbornoj sjednici s pravom glasa može sudjelovati isključivo jedan predstavnik tvrtke – člana Udruženja koji se prethodno prijavio putem obrasca.

Prijave se zaprimaju najkasnije do četvrtka, 17. rujna, do 16:00 sati, a u slučaju da predstavnik tvrtke – člana Udruženja koji se prethodno prijavio ne može prisustvovati sjednici, kao zamjena na sjednici može sudjelovati ovlaštena osoba tvrtke – člana Udruženja ili opunomoćena osoba tvrtke – člana Udruženja (punomoć ne treba ovjeravati kod javnog bilježnika već se ovjerava potpisom i pečatom ovlaštene osobe u tvrtki – članu Udruženja).

Što se tiče predaja kandidature, ovjereni i skenirani kandidacijski obrazac može se dostaviti na adresu drvna-industrija@hgk.hr najkasnije do četvrtka, 17. rujna, do 16:00 sati. Uz kandidaturu za predsjednika Udruženja potrebno je dostaviti plan rada Udruženja te životopis kandidata. Više informacija dostupno je na stranicama Hrvatske gospodarske komore.

Comments are closed.