FSC ITALIJA POKREĆE NOVI ONLINE TEČAJ FSC LANCA SLJEDIVOSTI: Prijavite se za sudjelovanje od 15. do 19. ožujka!

Kohlbach / KBE Bioenergie

FSC Italija, koji kao organizacija obuhvaća i nositelje certifikata i druge dionike iz BiH, Hrvatske, Slovenije i Srbije, organizira novi online tečaj FSC lanca sljedivosti (FSC CoC). Tečaj je namijenjen trenutnim nositeljima CoC certifikata, savjetnicima za FSC certifikaciju, kao i ostalim dionicima,  a uključit će i izmjene i dopune nove verzije norme FSC-STD-40-004 V3-1.

Podijeljen je u 5 radnih dana i 5 različitih modula, a održat će se od 15. do 19. ožujka.

Po završetku 5. modula, polaznici tečaja ispunjavaju ispit kojim mogu dokazati da su usvojili gradivo tečaja te povratno dobivaju certifikat o uspješnom završetku tečaja od FSC Italije, kao i mogućnost postavljanja njihovih kontaktnih informacija na stranicu FSC savjetnika radi lakšeg pristupa klijentima.

Tečaj će voditi zaposlenik FSC Italije Ivan Hederić na hrvatskom jeziku uz grafičku potporu prezentacija. Format tečaja s mentorom omogućuje polaznicima direktnu međusobnu komunikaciju te komunikaciju s mentorom, kako bi se razjasnile eventualne nejasnoće, napominju organizatori.

FSC lanac sljedivosti osigurava da sirovine (drvo, celuloza, papir)  od kojih se proizvode različiti proizvodi dolaze iz FSC certificiranih šuma, kojima se gospodari u skladu sa strogim ekološkim, društvenim i ekonomskim normama.

Više informacija i prijave: https://fsc.org/en/adria-balkan/tecaj-fsc-lanca-sljedivosti

Comments are closed.