DVA TJEDNA DO MEĐUNARODNE ENERGETSKE KONFERENCIJE: Očekuje se niz relevantnih predavača!

KBE Bioenergie

Jedanaesto izdanje Međunarodne energetske konferencije će 16. travnja u Zagrebu promovirati najbolje europske i regionalne energetske prakse, kada je riječ o biomasi, peletima, kogeneracijama, geotermalnim postrojenjima i općenito o temi obnovljivih izvora energije. Konferencija će se održati u hibridnom obliku (ključni govornici i panelisti u zagrebačkom hotelu Westin, a preostali sudionici online putem platforme Zoom).

Prošlogodišnje prisustvo niza predstavnika domaćih i EU institucija energetskog sektora, svjedoči ne samo o aktualnosti teme, nego i činjenici da su drvna biomasa i na šumi bazirani sektor, iznimno bitne sastavnice ukupnog gospodarstva te imaju značajnu ulogu u povećanju udjela obnovljivih izvora energije u ukupnoj energetskoj bilanci zemlje.

Na skupu se i ove godine očekuje niz relevantnih predavača, a među kojima su dr. Christian Rakos, predsjednik World Bioenergy Association, dr. sc. Julije Domac, savjetnik predsjednika Republike za energiju i klimu, doc. dr. sc. Tomislav Sokol, zastupnik u Europskom parlamentu, prof. dr. sc. Stjepan Posavec s Fakulteta šumarstva i drvne tehnologije u Zagrebu, Diego Florian, direktor FSC Italia i mnogi drugi.

Više informacija i prijave: info@drvniklaster.hr

Comments are closed.