DANI OTVORENIH VRATA ŠUMARSKOG FAKULTETA: Predstavljanje fakultetskih aktivnosti

Kohlbach / KBE Bioenergie

U petak 24. i u subotu 25. travnja 2020. od 10 do 17 sati na Šumarskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu održat će se Dani otvorenih vrata namijenjeni maturantima te široj zainteresiranoj javnosti. Kroz više od 20 radionica i laboratorija djelatnici i studenti Šumarskoga fakulteta na zanimljiv će način predstaviti posjetiteljima šumarsku i drvnotehnološku struku te znanstveno i stručno djelovanje Fakulteta.

U auli žute zgrade (središnje mjesto svih događanja i informacija) bit će predstavljeni studijski programi Fakulteta, studentske aktivnosti i mogućnosti zapošljavanja nakon završetka studija koji se izvode na Šumarskom ili na Drvnotehnološkom odsjeku, a posjetiteljima će biti omogućeno da u predviđenim terminima obiđu predavaonice, laboratorije i radionice gdje će im nastavnici, suradnici i studenti prezentirati određene specifičnosti i odgovarati na pitanja.

Potencijalni budući studenti moći će dobiti i druge korisne informacije o terenskoj nastavi, stručnoj praksi, studentskoj razmjeni i mnogim drugim specifičnostima koje Šumarski fakultet čine jedinstvenim, poručuju djelatnici fakulteta.

Comments are closed.