BLIŽI SE 49. AMBIENTA: Dolazi više od 100 izlagača iz cijele Europe

Kohlbach / KBE Bioenergie

Za manje od mjesec dana održat će se AMBIENTA, 49. međunarodni sajam namještaja, unutarnjeg uređenja i prateće industrije. Od 13. do 16. listopada na Zagrebačkom velesajmu predstavit će se više od sto izlagača i suizlagača iz Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Italije, Danske, Njemačke i Austrije.

Novosti iz drvno-prerađivačke industrije i proizvodnje predstavit će se kroz zanimljive i komplementarne teme isprepletene u jednu zaokruženu cjelinu:

  • Namještaj i unutarnje uređenje
  • Design Zona
  • Građenje i opremanje
  • Art Fair 2022
  • Horeca

Pored izlagačkog segmenta uz predstavljanje noviteta i inovacija u pripremi je tematski cjelovit stručni i edukacijski program.

Partneri sajma su Talijansko-hrvatska gospodarska komora, koja će između ostalog za vrijeme trajanja sajma organizirati i okrugli stol uz prisustvo renomiranih arhitekata, te Udruga glas poduzetnika koja će na sam dan otvorenja 13.10.2022. organizirati konferenciju BUILD YOUR BUSINESS s atraktivnim temama korisnim za poslovanje tvrtki iz segmenta graditeljstva, dizajna i arhitekture.

Ambienta je kroz godine postala utjecajno okupljalište značajnih profesionalaca iz drvno prerađivačke industrije i industrije namještaja (proizvođača, stručnjaka, dizajnera, znanstvenika, poslovnih ljudi, krajnjih potrošača i specijaliziranih medija), a sudjelovanje na sajmu je prilika za izravni kontakt sa svim vodećim imenima branše.

Više informacija dostupno je OVDJE.  

Comments are closed.