19. DRVNO-TEHNOLOŠKA KONFERENCIJA: Rezervirajte mjesto na središnjem skupu drvne industrije Hrvatske i regije!

Kohlbach / KBE Bioenergie

19. Drvno-tehnološka konferencija, središnji skup drvnog sektora Hrvatkse i regije, održat će se 06. i 07.06.2022.Opatiji (Hotel 4 Opatijska Cvijeta & Amadria Park Hotel Royal).

Foto: Marin Cuk Vurnek EVENTography

O Drvno-tehnološkoj konferenciji

Drvno-tehnološka konferencija je središnje godišnje okupljanje drvnog sektora Hrvatske i regije na kojoj se analiziraju prilike na domaćem i svjetskom tržištu drva i drvnih proizvoda te donosi pregled aktualnih tržišnih kretanja i trendova u drvoprerađivačkoj industriji. Cilj je raspraviti mogućnosti za daljnji rast i jačanje ovog gospodarski iznimno važnog sektora, koji dobiva novi zamah zbog svog niskougljičnog aspekta, ali i značaja u revitalizaciji ruralnih krajeva.

Tko sudjeluje?

Očekuje se dolazak više od 200 sudionika iz drvoprerađivačkog, šumarskog i energetskog sektora, predstavnika nevladinih organizacija i znanstveno-istraživačke zajednice, kao i donositelja odluka, investitora i projektanata, dobavljača tehnologija, medija i drugih.

Foto: Marin Cuk Vurnek EVENTography

Glavna pitanja

Kako do dominacije drva u graditeljstvu? Kakve su posljedice ukrajinske krize? Jesmo li spremni za online poslovanje? Kako pomoću novih tehnologija povećati kreativnost? Koji su aktualni izazovi u transportu i logistici? Kako povećati vrijednost biomase? Što donosi EU strategija o šumarstvu?

Tematski naglasci

Aktualna tržišna kretanja i trendovi | Veći stupanj finalizacije proizvoda | Drvo u graditeljstvu i dizajnu | Obrazovanje i R&D |EU projekti i aktualni natječaji | Brendiranje, međunarodni sajmovi i nova tržišta | Položaj drva u EU politikama | Uloga drvne industrije u razvoju ruralnih područja |Inovativni drvni proizvodi

Foto: Marin Cuk Vurnek EVENTography

Prijavite izlaganje

Koristimo priliku pozvati Vas da se aktivno uključite u intenzivnu interakciju sudionika i predavača kroz predavanje ili predstavljanje Vaših iskustava te da predložite za sektor važne teme. Više informacija o marketinškim mogućnostima dostupno je putem maila: info@drvniklaster.hr

Kako se prijaviti?

Offline prijava – ispunite PDF i pošaljite na na e-mail adresu: info@drvniklaster.hr

Online prijava – upišite podatke u tražena polja te kliknite “Submit” kako biste poslali prijavu.

Foto: Marin Cuk Vurnek EVENTography

Za sva dodatna pitanja slobodno nam se obratite putem telefona: 01 6329 111 ili e-maila: info@drvniklaster.hr.

Comments are closed.