ZAŠTITA DRVA JE PRIORITET: ARP i Remmers imaju rješenje za ekstremne uvjete

Kohlbach / KBE Bioenergie

U Dubrovnik stiže i zelinski ARP, glavni zastupnik njemačke tvornice Remmers na području Hrvatske, Srbije te Bosne i Hercegovine. Remmers ima više od 50 godina iskustva u građevinskoj kemiji i industriji premaza, kao i u proizvodnji i primjeni močila za drvo. Upravo zaštitni premazi su bili prvi proizvodi ove tvrtke, a i danas su im glavni stup poslovanja. Jedan od glavnih ciljeva Remmersa je stvoriti proizvode za zaštitu kojima će drvo „preživjeti“ različite vremenske uvjete.

Njihovi proizvodi imaju primjenu za svakodnevne potrebe u kućanstvu i u baznoj preradi drva, ali i za zaštitu drva u ekstremnim uvjetima kakvi vladaju, primjerice, prilikom prekooceanskog transporta drva. Jedan od najvećih problema pilana su plavilo i plijesan na građi prilikom dužeg skladištenja i dugotrajnog transporta, pa se u borbi protiv njih koriste preventivni premazi iz Adolit grupe proizvoda, a sve kako bi se drvo zaštitilo i očuvalo kvalitetu i cijenu.

Danas nude više od 80 proizvoda koji su povoljni za okoliš te postavljaju mjerila po pitanju kvalitete i produktivnosti. Koja rješenja nudi ova zelinska tvrtka i na koje sve načine mogu pomoći proizvođačima u zaštiti drva – imat će priliku prezentirati na AWD-u.

Comments are closed.