„SJAJNE IDEJE U KOMPAKTNOM OKRUŽENJU“: Najavljeno novo izdanje ZOW sajma

Kohlbach / KBE Bioenergie

Od 4. do 6. veljače 2020. Bad Salzuflen postaje centar dizajna namještaja i interijera, a razlog je već dobro poznati ZOW sajam. U Istočnoj Vestfaliji, centru njemačke proizvodnje namještaja, predstavit će se 188 izlagača i to na čak 12.000 kvadratnih metara izložbenog prostora.

ZOW se održava još od 1995. godine, a cilj je umrežiti sudionike i kupce, razvijati industriju te pronaći rješenja kroz dijalog. U središtu pozornosti bit će proizvodi, ideje, ljudi i komunikacija, a organizatori žele naglasiti i kako ovo nije „uobičajen“ sajam gdje će posjetitelji samo gledati izložbene primjerke, već svojevrsna „inovacijska radionica“.

Sudjeluju etablirani svjetski igrači, ali i kreativni start-upovi, a neka od potvrđenih imena su Impress, Interprint, Hailo, Hornschuch,Multiprofil, Henke, Kalb, Wessel-Licht itd. Organizatori poručuju da je ZOW pozicioniran kao platforma za tvrtke koje se odlikuju inovacijama te za posjetitelje koji traže upravo ta skrivena rješenja kako bi ostali ispred konkurencije. Prijave su u tijeku na: https://english.zow.de/.

Comments are closed.