PET KUĆA ZA PET OBITELJI: Požgaj grupa donira pet drvenih kuća

Među brojnim tvrtkama koje su odlučile pomoći u sanaciji i normalizaciji života na području Banovine našla se i Požgaj grupa, koja je odlučila pokrenuti projekt „5 kuća za 5 obitelji“. U sklopu projekta će izgraditi i darovati pet drvenih kuća za pet obitelji čiji su domovi srušeni u potresu.

Svaka od pet obitelji dobit će drvenu prizemnicu površine 50,75 m2, a bit će opremljena i osnovnim namještajem, koji se također proizvodi u sklopu grupacije Požgaj. Ipak, iz tvrtke pozivaju i druge zainteresirane donatore da se uključe u projekt u vidu osiguravanja betonskog temelja i opremanja dodatnim namještajem, prvenstveno za kuhinju i kupaonicu.

Inače, riječ je o drvenim kućama koje se proizvode pod brendom Azelija, a spadaju u najsofisticiranije proizvode grupacije. Zasad je dogovoreno da će se prva kuća sagraditi za mladog samohranog oca koji je uspio pobijediti rak, ali je posljedično ostao trajni invalid.

Dodajmo još kako će, nakon potvrde konačne dokumentacije i potpisa ugovora o donaciji, obitelji u roku od 30 dana dobiti novi kompletno uređeni dom.

Comments are closed.