OTVOREN CONCEPT STORE PANE I MEĐIMURJEPLETA: Moderan dizajn s dugogodišnjom tradicijom

Kohlbach / KBE Bioenergie

U centru Zagreba otvoren je novi Concept Store uspješnih hrvatskih proizvođača Međimurjeplet i Pana Windows. Na gotovo 400 m2 predstavlja se namještaj za unutarnje i vanjsko uređenje, prozori, vrata te parketi.

Međimurjeplet je osnovan davne 1965. godine u Čakovcu. Na europskom se tržištu etablirao ručnom izradom pletenog namještaja i košara od vrbe, a s vremenom se proizvodnja proširila i na asortiman vrtnog namještaja, dekorativnih artikala za kućanstvo i opremanje u ugostiteljstvu.

Pana Windows je osnovana 2002. godine, kao sestrinska tvrtka trgovačkog društva Međimurjeplet, a svojom djelatnošću nastavila je 30-godišnje iskustvo proizvodnje vanjske stolarije društva preuzetog u stečaju, unapređujući  poslovno umijeće i specijalizaciju u proizvodnji drvenih i drvo-aluminijskih prozora i vrata. Pana Windows danas uspješno surađuje s mnogim poznatim građevinskim tvrtkama i investitorima u Hrvatskoj, a jedan od uspješnijih primjera su stambene zgrade VMD-a u Strojarskoj ulici u Zagrebu koje su opremljene njihovim proizvodima.

Moderni domaći proizvodi s dugom tradicijom mogu se razgledati na adresi Blok Bužanova – Ognjena Štrigina 2.

Comments are closed.