OSVOJITE 100 ULAZNICA ZA DOMOTEX: Od 10.-13.01. hrvatski parketari na rekordnom izložbenom prostoru

Kohlbach / KBE Bioenergie

Vodeći svjetski sajam podnih obloga DOMOTEX, uskoro otvara svoja vrata. Više od 1.400 izlagača iz preko 60 zemalja prikazati će svoje novitete, uključujući i vodeće tržišne lidere. Preko 90 % izlagača i oko 70% posjetitelja dolazi izvan Njemačke. Nakon Njemačke, najveći broj izlagača i izložbene površine dolazi iz Turske, Indije, Belgije, Kine, Nizozemske i Irana.

Devet hrvatskih proizvođača parketa i ove godine, po 20. put zaredom izlažu na rekordnoj izložbenoj površini od 535 m2. Nastup je i ove godine u organizaciji i uz financijsku potporu Hrvatske gospodarske komore, a svoje najnovije proizvode u paviljonu 13 na štandovima C72 i D72, pokazati će Pan Parket, Exportdrvo, Drvoproizvod, PPS Majur, Drvna industrija Novoselec, Massive Holding, Interijeri Sabljo, Spačva i Evolen. Pored najpoznatijih hrvatskih parketara, koji već 20 godina redovito nastupaju na DOMOTEX-u, ove godine u Hali 13 na štandu A25, tvrtka Bi-Moris izlaže svoj patentirani alat C.T.I. TOOL, za ugradnju tepisona u pločama u stojećem položaju.

Drvo i namještaj, u suradnji sa zastupnikom sajma DOMOTEX, tvrtkom Expo International d.o.o. za predstojeći DOMOTEX osigurao je 100  trajnih ulaznica za najbrže čitatelje portala i newslettera. Dovoljno je kliknuti na link, koji vas vodi na registraciju, na kojoj, nakon par koraka možete isprintati vašu osobnu ulaznicu, koja vrijedi za sve dane sajma.

Napomena: Ulaznica vrijedi samo ako ste se registrirali i isprintali svoju ulaznicu. Ulaznica ne vrijedi za javni gradski prijevoz. Kod za aktivaciju ulaznica je: vu9fw.

Za sve informacije, vezano za registraciju i aktivaciju ulaznica, slobodno se obratite zastupniku u bilo koje trenutku na mail info@hf-croatia.com ili nazovite na tel. +385 91 315 0840. Više informacija o sajmu možete pronaći na www.domotex.de

Comments are closed.