NJEMAČKI STIHL SE PRILAGOĐAVA INTERNET TRGOVINI: Od travnja kreće online prodaja

Do sada je prodaja motornih pila njemačkog proizvođača bila vrlo striktna i propisana internim pravilima jer se forsiralo kupnju kod zastupnika i ovlaštenih trgovina, gdje su serviseri dali detaljne upute i izvršili nulti servis pila i ostale Stihl opreme.

Koronavirus i blokada mnogih tržišta sada mijenjaju  ovu praksu, stoga Stihl prilagođava svoj specijalistički trgovinski pristup, a posebno se jačaju napori prema popularizaciji prodaje na internetu i online smjernicama, dok će kupci i dalje dobivali savjete i upute o sigurnom korištenju proizvoda.

Naši specijalizirani maloprodajni partneri sada su u potpunosti integrirani u novu ponudu e-trgovine, rekao je direktor marketinga Norbert Pick. Svakom kupnjom u novoj internetskoj trgovini koja kreće od početka travnja kupcu se preporučuje posjetiti obližnjeg stručnjaka, ako to trenutna zdravstvena situacija dopušta.

Stihl je u svakom slučaju osigurao osobe za kontakt te prodajnu i tehničku podršku na licu mjesta, koji kao i do sada nude savjete i profesionalnu uslugu, a lokalni partneri će za tu uslugu biti plaćeni od strane Stihl-a.

Comments are closed.