WOOD-MIZER SLAVI 40 GODINA: Više od 100.000 zadovoljnih korisnika diljem svijeta

Wood-Mizer, vodeći svjetski proizvođač pilana i opreme za obradu drva, slavi 40 godina. S globalnim sjedištem u SAD-u, Wood-Mizer je do sada podržao više od 100.000 vlasnika pilana s lokacijama na 6 kontinenata te danas ima više od 100 ovlaštenih distributera.

Sada već davne 1982. dva poduzetnika – Don Laskowski i Dan Tekulve dizajnirali su i proizveli novu vrstu pilane koja je bila prava inovacija za pilansku industriju. Prva prijenosna pilana Wood-Mizer konstruirana je da bude učinkovita, isplativa i jednostavna za rukovanje, tako da svatko, bilo gdje, može sigurno pretvoriti trupce u drvnu građu. Korištenjem tračnih pila s tankim propiljkom, iz svakog trupca izvučeno je više dasaka, a za rad je utrošeno manje energije. Istovremeno, srušena stabla pojedinci su mogli iskoristiti na licu mjesta.

Tijekom godina Wood-Mizer je postao globalni lider koji je na usluzi pojedincima i tvrtkama diljem svijeta. “Nakon više od 40 godina otkako je proizvedena prva Wood-Mizer pilana, Wood-Mizer nastavlja podržavati i slaviti beskrajna postignuća naših kupaca,” kazao je izvršni direktor Wood-Mizera John Smith. “Od pojedinačnih drvoprerađivača do velikih pilanskih tvrtki, Wood-Mizer je predan da nastavi služiti rastućoj zajednici vlasnika diljem svijeta.“

PROSLAVA 40. ROĐENDANA MODELA LT40 | LT40 HIDRAULIČNA PILANA | POSEBNA CIJENA 

Od 1982. Wood-Mizer je stekao reputaciju vodećeg svjetskog proizvođača pilana i opreme za obradu drva sa snažnim naslijeđem svojih inovativnih pilanskih proizvoda. Od «Forest To Final Form»®, Wood-Mizer nudi opsežnu liniju opreme koja uključuje prijenosne i industrijske pilane, pile, sušare, blanjalice/kalupčiće, opremu za preradu drva za ogrjev, opremu za recikliranje paleta, opremu za rukovanje materijalom, listove pilane i opremu za održavanje tračnih pila. Više od 40 godina Wood-Mizer ostaje predan pružanju usluga korisnicima u pilanama diljem svijeta kroz rastuću distribucijsku mrežu. Posjetite woodmizer.hr za više informacija. 

(Kontakt: PREGIMEX d.o.o., Slavka Batušića 31, 10090 ZAGREB / Fax: +385 1 3894 668; Mob: +385 98 9934 639; E-mail: pregimex@pregimex.hr; www.woodmizer.hr)

Comments are closed.