SAVE THE DATE: Konferencija „Budućnost šumarstva i prerade drva u BiH – Kupres 2023“ u siječnju! (19.-20.01.)

Kohlbach / KBE Bioenergie

U Hotelu Adria Ski Kupres 19. i 20. siječnja održat će se šesta po redu konferencija o budućnosti šumarstva i prerade drva u Bosni i Hercegovini – Kupres 2023. Riječ je o tradicionalnoj konferenciji koja okuplja šumarske i drvoprerađivačke tvrtke, akademsku zajednicu te predstavnike nadležnih institucija.

Konferencija se kroz prijašnja izdanja etablirala kao važna i moderna komunikacijska platforma te je ponudila mogućnosti za uspostavu intenzivnije prekogranične i međusektorske suradnje, a zamišljena je kao središnje mjesto artikuliranja važnih tema, s ciljem poticanja šumarskog i drvoprerađivačkog sektora jugoistočne Europe prema većoj primjeni inovacija, unapređenju poslovanja i boljoj valorizaciji drvnih i nedrvnih proizvoda u šumarstvu.

Programski naglasci uključit će važne i aktualne teme kao što su tržišna kretanja, cijene drva i drvnih sortimenata, europske politike, tehnološki razvoj, primjena inovacija i digitalizacija sektora, razvoj kvalitetne i obrazovane radne snage, primjeri dobrih praksi i mnoge druge. Više informacija bit će objavljeno uskoro!

Comments are closed.