PROSTORIJIN BAVUL OSVOJIO PRESTIŽNU NAGRADU: Najbolji dizajn u kategoriji namještaja

Prostorijina klupa-krevet Bavul, koju je dizajnirala Lea Aviani, nagrađena je cijenjenom nagradom Iconic Award 2022 – „Best of Best“. Riječ je o nagradi koja se dodjeljuje najboljima u svim sektorima dizajna interijera širom svijeta, a dizajn Bavula nagrađen je u kategoriji Namještaj.

„Bavul je dizajniran kao višenamjenski tapecirani objekt koji se iz klupe pretvara u krevet. Njegov oblik i ime podsjećaju na dalmatinsku škrinju koja je korištena za skladištenje, sjedenje ili putovanje, a nasljeđivana je kao ostavština unutar obitelji.  Bavul u svom osnovnom obliku služi kao sustav sjedenja u dnevnom boravku, blagovaonici za stolom ili u hodniku, a njegove dimenzije također savršeno odgovaraju ugostiteljskim objektima u kojima štedi dragocjeni prostor“, ističu iz Prostorije.

Svečana ceremonija dodjele nagrada Iconic Awards 2022: Innovative Interior održat će se 17. siječnja 2022. u Kölnu, a nakon dodjele nagrada uslijedit će otvorenje izložbe na kojoj će biti izloženi svi nagrađeni proizvodi.

Comments are closed.