PROSTORIA SE PRIDRUŽUJE PLATFORMI DESIGN POST KÖLN: Predstavljanje hrvatskog dizajna

Nakon deset godina izlaganja na međunarodnom sajmu namještaja Imm Cologne u Njemačkoj, Prostoria je objavila kako se ove godine pridružuje platformi Design Post Köln, gdje će tijekom cijele godine biti izložena selekcija iz njihove kolekcije.

„Unatrag deset godina Prostoria se od jedne hale za ojastučeni namještaj razvila u industrijski centar za proizvodnju svih segmenata namještaja čija je premisa research-based design koji s jednoga mjesta odlazi u javne i rezidencijalne interijere u čitavom svijetu“, poručili su iz poznate domaće tvrtke.

Predanost brenda kvaliteti ogleda se u odluci da se sav namještaj izrađuje u vlastitoj tvornici, počevši od samog istraživanja i razvoja, šivanja, te vrhunske stolarije i proizvodnje metalnih komponenti. „Dizajn svakog proizvoda uključuje visok stupanj inovacije proizvodnog procesa i golemog ulaganja u tehnologiju. Tijekom razvojnog procesa, izrađuju se prototipi konceptualnih rješenja novih proizvoda u mjerilu 1:1. Zahvaljujući procesu istraživanja i promišljanja koji je dio razvoja svakog novog Prostorijinog proizvoda, brend neprestano pomiče granice u pogledu materijala i oblika. Na taj način stvara raznolike linije namještaja zajedno s jedinstvenim jezikom dizajna“, nadodaju iz Prostorije i najavljuju kako će se od 16. do 18. siječnja održati i trodnevni event na kojem će se predstaviti novi brendovi, kolekcije, izložbe, mladi dizajneri, ali i novi partneri Design Posta, među kojima je i Prostoria.

Comments are closed.