PROSTORIA PREPOZNATA OD STRANE EBRD-a: Uključena je u Blue Ribbon program

Prostoria se pridružila programu Blue Ribbon Europske banke za obnovu i razvoj (EBRD). Cilj programa je pružanje podrške malim i srednjim poduzećima s potencijalom za značajan rast, a Prostoria je izabrana zbog svojih dosadašnjih poslovnih rezultata, potencijala za održivi rast i leadershipa.

Tako će kroz period od pet godina dobiti podršku na području savjetovanja i potencijalnog financiranja. Inače, EBRD-ov program Blue Ribbon odabire tržišne lidere u zemljama u kojima posluje te podržava njihove razvojne ambicije na način da im omogućuje prilagođeno savjetovanje i pristup financijskim proizvodima.

U Hrvatskoj je Prostoria treća tvrtka pozvana da se uključi u program, a ukupno ih je 70 iz svih zemalja gdje EBRD posluje. “Veliko nam je zadovoljstvo što se Prostoria pridružila Blue Ribbon programu za male i srednje tvrtke visokog potencijala za rast. Prostoriju smo prepoznali po upravljanju i predanosti visokim standardima kvalitete i inovacijama. Radujemo se što ćemo podržati i sljedeću fazu njezina rasta dok tvrtka preuzima nove izazove“, kazala je Victoria Zinchuk, direktorica EBRD-a za Hrvatsku.

„Podršku Blue Ribbon projekta ćemo upotrijebiti tijekom iduće dvije godine za ostvarenje naših strateških ciljeva – osnaživanje na području brendiranja, razvoju ljudskih potencijala i povećanju učinkovitosti proizvodnje. Prostoria kontinuirano radi na povećanju svoje konkurentnosti i razvoju poslovanja, stoga smo zahvalni da smo u Europskoj banci za obnovu i razvoj prepoznati kao partneri“, izjavila je predsjednica Uprave Prostorije Mirjana Vidaković Orečić.

Comments are closed.