POZNAT DATUM ODRŽAVANJA: 49. AMBIENTA održat će se od 13. do 16. listopada na Zagrebačkom velesajmu

Kohlbach / KBE Bioenergie

Ambienta, međunarodni sajam namještaja, unutarnjeg uređenja i prateće industrije, održat će se od 13. do 16. listopada na Zagrebačkom Velesajmu. Tijekom četiri dana predstavit će se izlagači sa svim vrstama namještaja za stanovanje, uredskim namještajem i proizvodima i opremom za unutarnje uređenje te rasvjetom, a sadržaj će biti podijeljen na četiri glavne programske cjeline.

NAMJEŠTAJ I UNUTARNJE UREĐENJE TE INDUSTRIJSKI PROGRAM predstavit će raznoliku skupinu namještaja. Bit će izložen namještaj za uređenje doma, uredski, hotelski i apartmanski namještaj. Uz namještaj, izlagačka mjesta bit će posvećena i strojevima, alatima te repromaterijalu za drvnu industriju i proizvodnju namještaja. Vodeći domaći proizvođači dizajnerskog namještaja nastupit će u sklopu Design zone.

GRAĐENJE I OPREMANJE kategorija odnosi se na instalacije, stolariju, krovove, grijanje, građevinske materijale te sve ostalo potrebno za izgradnju i opremanje različitih vrsta objekata.

Segment HORECA bitan je ponajviše za turističku industriju, obzirom da će izlagači predstaviti uređaje i opremu za hotele, restorane i catering, ali svoje izlagačko mjesto zauzet će i kuhinjski uređaji i oprema za dom.

ART FAIR ZAGREB predstavit će djela slikara i kipara. Osim eksponata i instalacija, moći će se pronaći i antikviteti. U ovaj segment sajma uključeni su performansi, aukcije i natjecanja.

Ovogodišnji sajam u svojoj najavi ima i tematski cjelovit stručni i edukacijski program, kojem je cilj prezentirati nova tržišna i tehnološka kretanja ne samo u proizvodnji namještaja i drvnoj industriji, već i u području graditeljstva.

Comments are closed.