DANI ZAJEDNIČKE SADNJE: Hrvatske šume najavile akciju pošumljavanja u studenom

Kohlbach / KBE Bioenergie

Hrvatske šume ponovno provode akciju sadnje s građanima pod nazivom „Dani zajedničke sadnje“. Ove će se jeseni akcije zajedničke sadnje održati u studenom i to 11. i 12. te 18. i 19. studenog.

„Već godinama Hrvatske šume putem različitih akcija i događanja ostvaruju komunikaciju i druženje s ljubiteljima šume. Glavni cilj je edukacija o gospodarenju šumama i poticanje ljudi da se brinu o prirodi i razumiju značaj njezinog očuvanja“, poručuju iz Hrvatskih šuma.

Napominju i kako potencijalna izmjena termina ovisi o vremenskim prilikama te da će lokacije zajedničke sadnje biti određene prema broju najvećeg broja prijavljenih sudionika.

Prijave se dostavljaju na e-adresu: posumljavanje@hrsume.hr do 17. listopada kako bi se na vrijeme mogle dostaviti sadnice i pripremiti površine za sadnju. U prijavi, koja može biti pojedinačna ili grupna, treba navesti imena i prezimena sudionika, e-adresu, područje na kojem bi sadili te informaciju posjeduju li alat za sadnju. O detaljima akcije svi prijavljeni će biti povratno obavješteni e-poštom.

Comments are closed.