VODEĆI ŠUMARSKI SAJAM: U Münchenu se održava INTERFORST 2018 od 18. do 22.7.

Kohlbach / KBE Bioenergie

Vodeći međunarodni stručni sajam za šumarstvo i šumarsku tehnologiju uskoro otvara svoja vrata. München će od srijede 18. do nedjelje 22. 7. postati stjecište najvećih igrača iz pripadajućih industrija, od poslovnih ljudi, znanstvenika pa sve do političara. Sudionike ove godine očekuju brojne novosti i prezentacija niza dostignuća u ovoj industriji. INTERFORST je liderska sajamska manifestacija koja se sve više potvrđuje izlagačima i posjetiteljima kao najuspješnija inovacijska platforma. München nudi izvrsnu infrastrukturu jednog od najmodernijih svjetskih izložbenih prostora i važnu lokacijsku prednost, a organizatori ističu kako se radi o mjestu koje bi svaki stručnjak u području šumarstva trebao posjetiti.

Na više od 70.000 m² izlagačkog prostora očekuje se čak 451 izlagač iz 27 zemalja, dok su predviđene neke od glavnih tema: pošumljavanje, zaštita i njega šuma, sječa, sakupljanje i izvlačenje trupaca i biomase, skladištenje trupaca, izgradnja i održavanje šumskih cesta i staza te važna tema uporabe transportnih vozila za šumarstvo i drvnu industriju. Sve se više naglašava tema biomase, odnosno proizvodnje energije iz drva, ali i turističke teme poput rekreacijskih područja u šumama, njega stabala u parkovima i zaštita krajolika. Bez odgovarajuće obrade podataka, informacijskog menadžmenta i telekomunikacija u šumarstvu nije moguće organizirati učinkovito i održivo upravljanje šumama.

INTERFORST također nudi posjetiteljima informacije oko sigurnosti i zdravlja tijekom rada u šumarstvu, kao i oko prve pomoći i osiguranja od posljedica ozljeda na radu. Ulaznice se mogu naručiti unaprijed online (www.interforst.com/tickets) i tako uštedjeti dragocjeno vrijeme i novac. Više o sajmu na www.interforst.com i kod zastupnika za Hrvatsku: Belimpex d.o.o.; TEL: 01 36 38 363; E-MAIL: office@belimpex.hr; WEB: www.belimpex.hr

Comments are closed.