VÄLINGE TEHNOLOGIJE OSVOJILE I PORTUGALCE: „Klik“ načinom spajanja omogućava se lakša montaža i dobiva se moderniji izgled

Portugalska tvrtka za proizvodnju dječjeg namještaja Momento Numérico potpisala je ugovor sa švedskom tvrtkom Välinge Innovation za upotrebu Threespine® „klik“ namještajne tehnologije. Ova licenca donosi portugalskoj kompaniji nove inovativne mogućnosti dizajna te lakšu montažu za kupce. Inače, tvrtka svoje proizvode prodaje u više od 10 zemalja, među kojima su Francuska, Njemačka, Nizozemska, Belgija itd.

Snaga naše tvrtke očito je u dizajnu i našem znanju odabira pravog materijala za naš namještaj. To u kombinaciji s našom stručnošću u proizvodnji čini Threespine® očitim izborom proizvodne tehnike. Prva narudžba dječjeg namještaja s Threespine tehnologijom bit će isporučena jednom od naših glavnih kupaca u Francuskoj u lipnju 2020. godine – izjavio je voditelj proizvoda João Martins.

Numérico se nada da će korištenjem ove tehnologije stvoriti veću vrijednost i diferencijaciju prema potrošačima, dobiti nove mogućnosti dizajna, te „čist“ izgled namještaja bez vidljivih okova.

Comments are closed.