USPJEŠNI DANI BLANJANJA I PROFILIRANJA: Intercetovi stručnjaci u Kranju predstavili niz noviteta

Kohlbach / KBE Bioenergie

U poslovnim prostorijama tvrtke Intercet u Šenčuru kod Kranja održavani su „Dani blanjanja i profiliranja.“ Svi zainteresirani posjetitelji imali su priliku testirati najnovije strojeve iz grupacije Weinig te poslušati tematska predavanja o osnovama blanjanja i profiliranja te dobiti korisne savjete o kupovini blanjalica, potrebnih dodataka i opreme.

Intercetovi stručnjaci su zadovoljni odazivom i razinom pristiglih posjetitelja iz Slovenije i zemalja JIE kojima su pružili odgovore na brojna pitanja o brzini blanjanja, mogućnostima obrade kratkih komada, različitim sustavima za podršku upravljanja, mogućim područjima primjene i slično.

Osim toga, demonstriran je i rad na četiri različite blanjalice, a po prvi put je predstavljena i nova generacija četverostranih Weinigovih blanjalica iz Profimat serije. Intercet nastavlja svoju promocijske aktivnosti i zainteresirani su za posjete direktno u drvoprerađivačke pogone te za izradu tehnoloških rješenja prilagođenih različitim vrstama proizvodnje.

Više informacija i kontakt na: www.intercet.si

Comments are closed.