SUTRA PRVA SJEDNICA DRVOPRERAĐIVAČA OD POČETKA KRIZE: Sudjeluju državni tajnik Željko Kraljičak i Hrvatske šume!

Uslijed normalizacije poslovanja i vraćanja dijela poslovnih navika te nakon uspješno održanih sedam webinara drvoprerađivačkog sektora, Hrvatski drvni klaster sutra, 26.05.2020. organizira zajedničku sjednicu Izvršnog odbora HDK-a i CROBIOM-a, koja će se održati s početkom u 14.00 sati u Zagrebu (hotel Westin, dvorana Ouverture, 17. kat).

Sjednica će okupiti vodeće drvoprerađivače i predstavnike šumarskog sektora, a svoje sudjelovanje je umjesto ministrice Marije Vučković potvrdio i Željko Kraljičak, državni tajnik u Ministarstvu poljoprivrede. Na dnevnom redu će se naći brojne aktualne teme, uključujući sirovinska kretanja tijekom korona-krize te će se dati prognoze za drugu polovicu godine. Govorit će se i o tržišnim prilikama, kreditima za likvidnost i institucionalnoj podršci, kao i o međunarodnim sajmovima te novim EU politikama koje utječu na budućnost sektora.

Posebna tema se odnosi i na održavanje 17. Drvno-tehnološke konferencije u Opatiji, čim se za to stvore epidemiološki uvjeti, vjerojatno do kraja lipnja. Svi zainteresirani za sudjelovanje na sjednici mole se da svoje sudjelovanje potvrde na mail:  info@drvniklaster.hr

Comments are closed.