REZERVIRAJTE DATUM: 26.09. Kongres pilanara u Slavonskom Brodu

Kohlbach / KBE Bioenergie

Jubilarni 10. po redu Kongres pilanara jugoistočne Europe održat će se 26.9. u Slavonskom Brodu. Kongres će okupiti vodeće predstavnike pilanske industrije iz regije, ali i brojne goste iz drugih europskih zemalja.

Glavne teme ovogodišnjeg kongresa bit će mobilizacija dodatnih količina sirovine, povlačenje europskih sredstava te osiguranje konkurentnosti sektora uz pomoć inovacija te tehnoloških dostignuća industrije 4.0. Na kongresu redovito izlažu i prezentiraju svoje novitete europski proizvođači opreme za drvnu industriju i energiju iz drva poput Weiniga,Möhringera, Polytechnika, Kochlbacha, Nigosa, Mühlböcka itd.

Isto tako, očekuje se da bi ove godine u Slavonski Brod mogli stići i mnogobrojni trgovci drvom te predstavnici šumarskog sektora iz regije. Kongres bilježi odličan odaziv, a predstavlja dobru priliku za umrežavanje pilana te razmjenu aktualnih informacija o sirovini, tržišnim trendovima, cijenama, inovacijama i tehnologijama. Prijave na info@drvniklaster.hr, a više informacija dostupno je na + 385 1 6329 111.

Comments are closed.