PROSTORIA LANSIRALA KONTRAPUNKT: Novi adut poznate domaće tvrtke

Kohlbach / KBE Bioenergie

Prostoria je ovaj tjedan u svojim salonima u Splitu, Zagrebu i Rijeci lansirala novi proizvod – Kontrapunkt, odnosno fotelju koja se transformira u ležaljku. Dizajn proizvoda potpisuje Neisako, dok iza njegovog zahtjevnog tehničkog razvoja stoji Prostorijin tim inženjera i majstora.

„Ovim proizvodom zapravo dobivate dva ravnopravno vrijedna i vrhunski udobna proizvoda u jednom, idealnim za ljubitelje udobnosti i dobrog dizajna. Sam Kontrapukt štedi prostor u interijeru uspješnim spojem funkcije fotelje i ležaljke u jedan vizualno skladan predmet kompaktnih proporcija“, objasnili su iz Prostorije te nadodali kako se ovom inovacijom tržištu pruža alternativa redovito glomaznim foteljama za odmaranje.

Razvoj Kontrapunkta trajao je dvije godine kako bi se ostvarila harmonična transformacija iz jedne funkcije u drugu, i to bez upotrebe električnih mehanizama. Transformacija je dizajnirana na način da se podizanjem naslona za ruke, fotelja pretvara u ležaljku.

„Osim aktualne verzije načinjene od kože, sjedišta i jastuka ispunjenog perjem, baze od čelične cijevi plastificirane u boji ili inox cijev, u planu su i druge verzije Kontrapunkta. Trenutno se razvija  i njegova outdoor verzija koja se na tržištu može očekivati već sljedeće godine“, najavili su iz poznate domaće tvrtke.  

Comments are closed.