PRIJAVITE SE ZA KONGRES PILANARA U SLAVONSKOM BRODU 25.09.: Hrvatski sabor je potvrdio pokroviteljstvo!

Nešto više od tjedan dana je ostalo do 11. Kongresa pilanara JIE u Slavonskom Brodu. Najvažniji regionalni događaj na području pilanske industrije nudi poticajno inovacijsko okruženje, pozitivnu atmosferu i umrežavanje tvrtki, investitora i institucija.

Kongres će ponuditi odgovore na brojna pitanja i obraditi teme kao što su utjecaj korona-krize na pilansku industriju, klimatske promjene i negativni utjecaj na šume i industriju, problem punih skladišta i damping cijene, a predstavit će se i novi trendovi, kao i najnovije tehnologije na tržištu. Kongres svake godine privlači sve veći broj sudionika, a ovogodišnji event će se održati uz strogo pridržavanje svih epidemioloških mjera.

Očekuju se i brojni predstavnici nadležnih domaćih institucija, a jedna od njih je i Hrvatski sabor, koji je i ove godine pokrovitelj skupa. Dodajmo još i kako će se u sklopu Kongresa održati i izborne skupštine Hrvatskog drvnog klastera i CROBIOM-a, o čemu će članice primiti više informacija neposredno od tajništva. Više informacija: www.kongres-pilanara.com i info@drvniklaster.hr 

Comments are closed.