Portal Webgradnja.hr medijski partner ADRIATIC WOOD DAYS

Webgradnja.hr je prvi i najposjećeniji portal za građenje, uređenje i opremanje interijera i eksterijera osnovan 2004. godine. U početku je krenuo kao portal za graditeljstvo, ali do danas se podjednako profilirao kao centralno i najposjećenije mjesto za kompletnu branšu (od projekta za gradnju do posljednjeg komada namještaja). Cilj je spojiti ponudu i potražnju, tvrtku i klijenta te proizvod i kupca. Posjetiteljima olakšava potragu za informacijama o navedenoj tematici, a tvrtkama/obrtima osigurava ciljanu publiku, upite i u konačnici prodaju njihovih proizvoda i usluga.

Tvrtka posjeduje tim stručnjaka raznih profila sa 10-godišnjim iskustvom u razvoju portala. Od osnutka bilježe porast broja posjetitelja na našim stranicama kao i tvrtki/obrta koje se oglašavaju. Webgradnja.hr kao mrežna publikacija (objavljena na internetu) predstavlja važan dio suvremene hrvatske kulturne baštine, pa webgradnja.hr od svibnja 2007. predstavlja dio fonda Nacionalne i sveučilišne knjižnice.

Webgradnja.hr je medijski partner ovogodišnjih ADRIATIC WOOD DAYS koji će se održati u Dubrovniku, 4.-6.12.2017., te će posebno popratiti konferencije o opremanju hotela i veće uporabe drva u graditeljstvu.

Kontakt: www.webgradnja.hr / webgradnja@webgradnja.hr

Comments are closed.