Opatija će ugostiti drvnu industriju i šumarstvo 29. i 30.06.2020.

Kohlbach / KBE Bioenergie

Hrvatski drvni klaster nastavlja tradiciju okupljanja sektora, stoga se održavanje središnjeg sektorskog skupa 17. Drvno-tehnološke konferencije odvija u okruženju najveće krize koja je pogodila globalno gospodarstvo. Uz smirivanje epidemije korona virusa, Drvno-tehnološka konferencija će i ove godine okupiti brojne stručnjake iz na šumi baziranog sektora Hrvatske, ali i regije koji su proteklih dva mjeseca komunicirali putem web platformi i online sastanaka. Konfrencija se održava 29. i 30. lipnja u Opatiji (Hotel 4 Opatijska Cvijeta/hotel Royal), biti će dvodnevna kao i prethodnih godina. Očekuje se prisustvo brojnih sektorskih stručnjaka koji će raspravljat o aktualnim temama i tržišnim izazovima. Konferencija je prilika za međusektorsku komunikaciju,  ali i za predstavljanje svojih poduzeća, projekakta i proizvoda domaćim i inozemnim subjektima.
Omogućene su povlaštene cijene hotela za sudionike konferencije, a osim sniženih cijena za noćenja u nedjelju i ponedjeljak, u hotelu 4 Opatijska cvijeta ili hotelu Royal sudionici konferencije mogu odsjesti i u petak te u subotu po 30% nižim cijenama.
Organizatori pozivaju sve zainteresirane, kao i sudionike prethodnih izdanja iz zemlji i inozemstva da se pridruže ovom središnjem sektorskom skupu koji će dati odgovore na mnogobrojna otvorena pitanja u sferi izvoza, trendova na prekomorskim tržištima,funkcioniranja transporta, financiranja likvidnosti te rješavanja kadrovskih i sirovinskih izazova u okruženju krize.

Prijave na: https://www.drvna-konferencija.hr/prijava/

Više informacija na info@drvniklaster.hr

Comments are closed.