BLIŽI SE ADRIATIC WOOD DAYS KONFERENCIJA: Vodeći stručnjaci i aktualnosti u Dubrovniku

Kohlbach / KBE Bioenergie

Peto izdanje Adriatic Wood Days održat će se u Dubrovniku početkom prosinca (2.-3.12.2019.). Tijekom dva dana, središnja sektorska konferencija na Mediteranu ugostit će brojne EU stručnjake iz sektora, kreatore politika, predstavnike sveučilišta  i ostale relevantne sudionike iz svijeta businessa, medija te istraživanja i razvoja.

Predviđene su rasprave o temama vezanim za dizajn proizvoda, veću upotrebu drva u gradnji, gospodarenju šumama na otocima, trgovinu drvom i drvnim proizvodima, položaju biomase i bioenergije, važnosti kvalitete certificiranja i mnogim drugima. 

HDK, CROBIOM i DRVO&NAMJEŠTAJ pozivaju vas na ovaj prestižan skup drvoprerađivačkog i šumarskog sektora u jugoistočnoj Europi i Mediteranu, čime dobivate najaktualnije informacija na europskoj i regionalnoj razini o stanju u sektoru, o budućim pravcima razvoja te imate mogućnost za umrežavanjem s ciljanim partnerima.

Predviđene su i studijske posjete, plenarna predavanja, panel rasprave i prezentacije. Osim toga, posebno će zanimljive biti i edukativne radionice, a neke od tema su Marketing i promocija drva u graditeljstvu, Klasteri i industrijski razvoj regija, Upravljanje šumama u kontekstu mobilizacije biomase i mnoge druge. Link za registraciju

Comments are closed.