57. BEOGRADSKI SAJAM NAMJEŠTAJA: Ambiciozna manifestacija od 5. do 10. studenog

Kohlbach / KBE Bioenergie

Šestodnevni regionalni i europski događaj koji okuplja poslovne ljude, kompanije posvećene inovacijama, vrhunskom dizajnu, kvaliteti i funkcionalnosti namještaja, ali i mlade dizajnere koji predstavljaju novu kreativnu i pokretačku snagu – tako se predstavlja ovogodišnji Beogradski sajam namještaja.

Riječ je o 57. izdanju, a fokus će biti na proizvođačima i kompanijama te mladim snagama u usponu. Bit će tu, najavljuju organizatori, veliki broj poslovnih ljudi, kupaca, arhitekata, dizajnera i distributera iz regije i svih krajeva Europe. Svoj dolazak potvrdila su brojna nova imena iz industrije kao što su talijanski Cappellini, danski Muuto, sjevernomakedonski Fagus te hrvatski Nunc. Posjetitelji će moći vidjeti i Prostoriju, švicarski WOAK te Gir.

Osim toga, organizira se i „Izložba mladih dizajnera“ koja će predstaviti mlade i perspektivne autore, fakultete i škole, a vrhunac manifestacije će biti dodjela nagrade Zlatni ključ za najuspješnije izlagače u ovoj godini. Sajam traje od 5. do 10. studenog.

Comments are closed.